Het ontstaan van N.V. Roger Cools

Toonzaal

Familiebedrijf N.V. Roger Cools

In 1967 werden de eerste Mazda's geëxporteerd naar Europa. Dit gaf Josée Aernoudt en Roger Cools de opportuniteit om als een van de eersten dit betrouwbare Japanse merk te introduceren in België. Door deze vroege samenwerking met Mazda is onze productkennis doorheen de jaren gegroeid en wordt deze ook doorgegeven aan volgende generaties.

Door de jaren heen werd het personeel bij Garage Cools versterkt door onder andere Jan Cools als verkoper en zaakvoerder, Frans Aernoudt als verantwoordelijke voor de werkplaats, Nilda Silveira als administratief medewerkster en Diëgo Van Couillie als verantwoordelijke voor de carrosserie.

Kortom, Garage Cools is één van de oudste Mazda-verdelers van Europa, maar is tot op vandaag een springlevend autobedrijf. De garage is gekend om haar familiale en betrouwbare service, waarbij de nadruk wordt gelegd op klanttevredenheid. Dit wordt gerealiseerd door de persoonlijke aanpak tijdens de verkoop, het onderhoud en het herstel van uw Mazda. Verder stelt de garage ook gekwalificeerde mecaniciens en carrossiers ter beschikking zodat uw wagen op de ideale manier verzorgd wordt.

Garage Cools is trots om reeds meer dan 55 jaar hoofdverdeler te mogen zijn van wellicht het betrouwbaarste automerk ter wereld.

Tot binnenkort!
Garage Cools